Despre noi

Bine aţi venit la Maestro Catering Sibiu!


Echipa noastra va gateste si livreaza mancare zilnic atat in orasul Sibiu, cat si in imprejurimi. Preparate cu mult drag, multa munca si responsabilitate, si cu ingrediente de calitate, fara E-uri si fara aditivi alimentari, va oferim meniul zilei, oferta zilei, platouri reci si calde elaborate de catre bucatarul nostru, cu o experienta de peste 15 ani in bucataria romaneasca si in cea internationala, cu tehnici de gatit cat mai sanatoase. 

Oferim servicii de catering pentru persoane fizice; scoli, gradinite si afterschool-uri; birouri si firme; evenimente, petreceri private, pomeni si parastase. Agentii nostri de livrare vi le transporta rapid si in bune conditii la usa dumneavoastra.

Nu vrem sa fiti doar clientii nostri, ne dorim sa fiti si partenerii nostri. Asteptam sa apelati cu incredere serviciile noastre.

Va multumim pentru incredere si, pentru ca pasiunea noastra este bucataria, nu uitati ca va oferim mancare buna si gustoasa ca la mama acasa.

Livrare

Timpul de livrare va fi precizat telefonic si variaza in functie de comanda, zona de livrare, conditiile meteo si trafic. 

Program preluare comenzi: 8:00 - 12:00

Program livrari: 10:30 - 14:30

Unde suntem?

Maestro Catering Calea Turnisorului nr. 151, Sibiu 550136

Contactati-ne: 0738092515

Program: Luni - Vineri 07:00 - 15:00